Home > Casos de éxito
Control bestiar

El reglament de 2005 de la CE sobre el benestar dels animals en trànsit requereix que, a partir de 2009, tots els vehicles que transportin bestiar en viatges de més de 8 hores portin un sistema de navegació per satèl·lit a més de sistemes de regulació de la temperatura. El camió ha de tenir un dispositiu que registri totes les dades del viatge, dels sensors de temperatura, posición del camió i apertura i tancament de portes i que aquestes dades es puguin mostrar si ho sol·liciten les autoritats.

Els clients que acudien a Triskel havien trobat que els sistemes en el mercat no eren satisfactoris o perquè no complien amb tots els requisits o perquè presentaven problemes de talls de comunicació entre la cabina i el compartiment de càrrega. Triskel ha dissenyat un sistema integrat de control de la conducció i del bestiar en trànsit que s’instal·la durant l’equipament dels nous camions. Robust i de gran qualitat, la connexió permanent, sense fils, entre els sensors i el dispositiu ventral i el dispositiu de cabina permet al conductor tenir tota la informació a mà per assegurar el benestar dels animals i el compliment del reglament, i demostrar tot l’històric del viatge, inclòs imprès si cal, en cas de control policial o veterinari.

Amb el sistema de Triskel, els animals arriben al destí amb la garantia d’haver fet un viatge en condicions òptimes i el transportista s’estalvia les demores i inconvenients a l’hora dels controls i les possibles repercussions econòmiques.
Triskel Telecom SL
c/ Centenari Orquestra Lluïsos, 11 3er-1a
08552 Taradell-Barcelona SPAIN
Tel.: +34 93 812 60 63
Copyright ©2011
Esta web y todo su contenido es propiedad de Triskel Telecom, SL