Home > Casos d'èxit
Control del bestiar en trànsit

El reglament de 2005 de la CE sobre el benestar dels animals en trànsit requereix que, a partir de 2009, tots els vehicles que transportin bestiar en viatges de més de 8 hores portin un sistema de navegació per satèl·lit a més de sistemes de regulació de la temperatura i de subministre permanent d’aigua. El camió ha de tenir un dispositiu que registri totes les dades del viatge, com la posició del camió i l’apertura i tancament de portes, i les dades dels sensors de temperatura, i que aquestes dades es puguin mostrar si ho sol·liciten les autoritats .

Els clients que acudien a Triskel havien trobat que els sistemes en el mercat no eren satisfactoris o perquè no complien amb tots els requisits o perquè presentaven problemes de talls de comunicació entre la cabina i el compartiment de càrrega. Triskel ha dissenyat un sistema integrat de control de la conducció i del bestiar en trànsit que s’instal·la a qualsevol camió . Robust i de gran qualitat, la connexió permanent, sense fils, entre la caixa de control a la zona de càrrega (connectat als sensors) i el dispositiu a la cabina permet al conductor tenir tota la informació a mà per assegurar el benestar dels animals i el compliment del reglament, i demostrar tot l’històric del viatge, inclòs imprès si cal, en cas de control policial o veterinari.

Amb el sistema de Triskel, els animals arriben al destí amb la garantia d’haver fet un viatge en condicions òptimes i el transportista s’estalvia les demores i inconvenients a l’hora dels controls i les possibles repercussions econòmiques.

Triskel Telecom SL
c/ Centenari Orquestra Lluïsos, 11 3er-1a
08552 Taradell-Barcelona SPAIN
Tel.: +34 93 812 60 63
Copyright ©2011
Aquesta web i tot el seu contingut és propietat de Triskel Telecom, S.L.